Izvor: S media, 07.Sep.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplet u DS-u van očiju javnosti

Na današnjoj sednici užeg Predsedništva Demokratske stranke su doneti sledeći zaključci:

1. Nakon razmatranja više slučajeva političkog i medijskog revanšizma nove vlasti, Predsedništvo DS je donelo odluku o formiranju tima za pružanje pravne i medijske asistencije svojim članovima koji su na udaru medijskih i drugih napada motivisanih revanšističkim porivima.

2.Predsedništvo je donelo jednoglasnu odluku da se sutrašnja sednica Glavnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Demokratske stranke održi u skladu sa Poslovnikom Glavnog odbora DS, tj. da zasedanje bude zatvoreno za javnost nakon uvodnog izlaganja predsednika DS.

3.Na sednici Glavnog odbora DS će se odlučiti o daljim koracima stranke.


Sednici užeg Predsedništva prisustvovali su predsednik stranke Boris Tadić, predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunović, potpredsednici Dušan Petrović, Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, zamenik predsednika DS-a Dragan Đilas, kao i Borislav Stefanović i Miodrag Rakić.

Kako prenosi B92, vojvođanske demokrate traže zakazivanje izborne skupštine stranke za 14. oktobar.

Beogradski i vojvođanski odbor DS-a zasedaju večeras uoči sutrašnje sednice Glavnog odbora stranke.

Da podsetimo, Jelena Trivan dala je danas ostavku na mesto potpredsednika Demokratske stranke. Opširnije OVDE.

(S media)

FOTO: DS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.