Premijer nije nudio ostavku

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer nije nudio ostavku

U kabinetu predsednika Vlade Srbije negirali su kao "potpuno izmišljene" današnje medijske navode da je premijer Mirko Cvetković nudio ostavku predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

"Navodi da je premijer Cvetković nudio ostavku potpuno su izmišljeni", rečeno je u kabinetu premijera povodom pisanja lista "Blic".

Pozivajući se na krugove navodno bliske vrhu Demokratske stranke, "Blic" je danas objavio da je premijer Cvetković nudio ostavku predsedniku Srbije Tadiću, zbog "loše koordinacije u vladi, koja je posledica toga da svaka stranka vodi svoju, a ne državnu politiku u resorima koje kontroliše".

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Nema ostavke!

Izvor: RTV Pink, 10.Feb.2011

Ko se umorio i ko je nezadovoljan može da ide, kaže Cvetković. . . Ne planiram da podnesem ostavku, vlada nije izgubila kredibilitet i moj cilj je da do kraja mandata vlada ostvari velike državne ciljeve, kaže premijer Mirko Cvetković. .

Nastavak na RTV Pink...

Kabinet premijera: Cvetkovićeva ostavka - izmišljena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2011

BEOGRAD -..U kabinetu predsednika Vlade Srbije negirali su kao "potpuno izmišljene" današnje medijske navode da je premijer Mirko Cvetković nudio ostavku predsedniku Srbije Borisu Tadiću..."Navodi da je premijer Cvetković nudio ostavku potpuno su izmišljeni", rečeno je agenciji Beta u kabinetu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Premijer nije nudio ostavku

Izvor: Šumadija Press, 10.Feb.2011

U kabinetu predsjednika Vlade Srbije negirali su kao "potpuno izmišljene" današnje medijske navode da je premijer Mirko Cvetković nudio ostavku predsjedniku Srbije Borisu Tadiću.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.