Političari vole pevaljke!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2010, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političari vole pevaljke!

Domaćoj političkoj eliti nije strano da izlazi na mesta na kojima se sviraju narodnjaci, ali doskora se ta „sramota“ krila od javnosti. Pre predsednika Srbije Borisa Tadića, koji je priznao da obožava Severinu Vučković, led je prvi probio potpredsednik Vlade Božidar Đelić priznavši da voli Slavicu Ćukteraš.

- Obožavam Slavicu i njene pesme. Ima odličan glas i energiju koju publika baš voli - rekao je Đelić. Sada se, međutim, hvali novim muzičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ukusom.

- Budim se uz Sesiliju Bartoli. Ona je operska pevačica, Italijanka - objašnjava Đelić.

Stari znanci

Lider radikala Vojislav Šešelj, kako se ranije spekulisalo, rado je slušao sadašnju farmerku Vesnu Vukelić Vendi.

Socijalisti Miloradu Vučeliću draga je bila Vesna Zmijanac, dok se crnogorski premijer Milo Đukanović „budio“ uz Jasnu Milenković Jami.

Njegov kolega iz Vlade, ministar za ekologiju i prostorno planiranje Oliver Dulić rado sluša pesme Lepe Brene i Cece. Velimir Ilić se budi uz Severinu, kojoj, kako kaže, nema ravne.

- Tu je, naravno, i Ceca, ali i moja komšinica Vera Matović. Ipak, Seve je jedna, ona je mnogo interesantna ličnost. Obožavam kad zapeva onu „Haljinicu“. I njen najnoviji album znam skoro napamet - iskreno će Ilić. Lider NS priznao je da mu je slabost Samanta Foks, koju je čak ugostio u Čačku.

Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine, do sada je u svom gradu ugostio mnoge folk zvezde, a najdraža mu je Ceca Ražnatović. On, međutim, nije želeo da odgovori na pitanje Kurira da li se njegov izbor promenio.

- To pitajte onu s kojom sarađuje vaš list - ljutito će Palma.

Vođa naprednjaka Tomislav Nikolić nije se izjašnjavao o tome koja mu je pevačica najdraža, ali je srdačno ćaskao i smeškao se u pojedinim TV emisijama s Cecom Ražnatović, što su zabeležile kamere. Isti ukus ima i ministar policije Ivica Dačić, koji je u više navrata govorio da voli svoju zemljakinju i prijateljicu Cecu. Lideru DSS na jednom od mitinga u vreme kada je bio na vlasti pevala je folk diva iz Žitorađe.

Jelena Karleuša, na iznenađenje mnogih, šarmirala je predsednika LDP Čedomira Jovanovića, čiji je bila gost na jednoj tribini. Posle srdačnog zagrljaja JK i Čede, pao je i sočan poljubac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.