Podrška Partije evropskih socijalista Tadiću

Izvor: RTS, 10.Maj.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Partije evropskih socijalista Tadiću

Partija evropskih socijalista podržala Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora. Boris Tadić "jedini kandidat koji može da vodi Srbiju u narednim godinama", ističe ta stranka.

Demokratska stranka je saopštila da je Partija evropskih socijalista (PES) podržala Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Srbiji jer je Boris Tadić "jedini kandidat koji može da vodi Srbiju u narednim godinama".

Predsednik Partije evropskih socijalista Sergej Stanišev poručio je da je "Boris Tadić jasan izbor za predsednika Srbije. Pod njegovim rukovodstvom, Demokratska stranka je postavila Srbiju na stabilan put društvenog i socijalnog napretka".

"Boris Tadić temeljno završava sve pripreme za ulazak Srbije u EU i vodi borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala", istakao je Stanišev i dodao da "Borisovo liderstvo dozvoljava Srbiji da napravi jasan rez od nacionalističkih grešaka iz prošlosti".

Partija evropskih socijalista naglašava da je "pod rukovodstvom gospodina Tadića Srbija napravila veliki napredak i obezbedila status kandidata za Evropsku uniju".

I Pokret veterana Srbije pozvao je sve članove i simpatizere da u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja podrže predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

U saopštenju se navodi da je takvu odluku donelo Predsedništvo pokreta na čelu sa predsednikom i narodnim poslanikom Sašom Dujovićem.

"Verujemo da će se evropski put Srbije nastaviti u jedinom mogućem pravcu, a to je ulazak Srbije u porodicu evropskih naroda i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije", navedeno je u saopštenju Pokreta veterana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.