Pajtić: Neću da razgovaram sa Tadićem koji nas napada

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Neću da razgovaram sa Tadićem koji nas napada

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić neće da razgovara sa predsednikom SDS Borisom Tadićem, koji mu je poručio da može da mu se obrati za razgovor u svakom trenutku o eventualnoj saradnji pod određenim uslovima.

Pajtić navodi da ne razume čemu razgovori sa Tadićem koji napada opoziciju.

"Gospodin Tadić je gro svoje izjave posvetio napadima na opoziciju. Uopšte ne razumem o čemu razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u uslovima kada mu je sve vreme glavna tema opozicija", rekao je Pajtić za Danas, odgovarajući na pitanje hoće li se obratiti Tadiću za razgovor. Tadić je u nedelju izjavio da saradnja sa DS može da se desi, ali da za to postoje vrednosni preduslovi, kao i da lider DS Bojan Pajtić može da se obrati za razgovor u svakom trenutku. On je rekao i da je napustio DS, jer nije mogao da dozvoli da se stekne utisak da on stoji iza svega što se dešavalo u toj stranci.

"Nisam hteo da stojim iza koalicija koje su, po mom mišljenju, bile vrednosno neodržive i tu mislim na Zorana Živkovića i Novu stranku", kazao je Tadić i dodao da ne može da sarađuje sa ljudima koji su njemu, kao predsedniku Srbije, kreirali ogromne probleme koje nije mogao da razreši godinama nakon njihovog upravljanja zemljom.

Podsetimo, povodom najave saveza SDS i LDP, Pajtić je naveo da ne veruje u opoziciono opredeljenje stranaka koje se pred izbore sete da su opozicija.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Neću da sarađujem sa Tadićem

Izvor: B92, 12.Okt.2015

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da neće sarađivati sa liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem...Pajtić za "Danas" rekao da neće da razgovara sa predsednikom SDS Borisom Tadićem, koji mu je poručio da može da mu se obrati za razgovor u svakom trenutku o eventualnoj...

Nastavak na B92...

Pajtić: Ne znam o čemu da razgovaram sa Tadićem

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 08:12

Bojan Pajtić, lider Demokratske stranke, neće da razgovara sa predsednikom SDS Borisom Tadićem, koji mu je bio poručio da može da mu se obrati za razgovor u svakom trenutku o eventualnoj saradnji, pod odredjenim uslovima...- Gospodin Tadić je gro svoje izjave posvetio napadima na opoziciju. Uopšte...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.