PONOŠ JE NEKO KOGA SAM JA I SMENIO Tadić brutalno o Đilasovom kandidatu - upozorio na nacionalnu opasnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 19:05

"PONOŠ JE NEKO KOGA SAM JA I SMENIO" Tadić brutalno o Đilasovom kandidatu - upozorio na nacionalnu opasnost

Bivši predsednik Srbije, Boris Tadić oštro o Zdravku Ponošu

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da, kao bivši predsednik Srbije, ima posebnu odgovornost da u slučaju predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša ukaže na neke aspekte, posebno ako se tiču nacionalne bezbednosti i najviših nacionalnih interesa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Boris Tadić je gostovajući u dnevniku "Danas" izjavio da Ponoš nije bio samo neko koga je on "podigao", već i neko koga je "smenio", te istakao da ne stoji kada se kaže da on o Ponošu nema "neko dobro mišljenje".

Tadić je naglasio da to nije pitanje mišljenja o pojedincu lično, "već o njegovim političkim delima i kapacitetima".

Zaključio je da je postojao razlog što je Ponoš postao načelnik Generalštaba, ali isto tako da je postojao još veći razlog da bude smenjen.

Tadić je ponovio da će imena predsedničkog kandidata, kao i kandidata za gradonačelnika Beograda, uskoro saopštiti.

- Odluku (o predsedničkom kandidatu) ću saopštiti uskoro a više puta sam rekao da je presudna procena da li drugi kandidati mogu ne samo da pobede, već i da donesu stvarne promene. Pored toga, na moju odluku utiče i procena koliko svojom kandidaturom mogu da doprinesem dolasku do drugog kruga - naveo je lider SDS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.