OPŠTA BEŽANIJA: Odbornički klub DS u Rači istupio iz članstva

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA BEŽANIJA: Odbornički klub DS u Rači istupio iz članstva

Taj odbornicki klub odluku je doneo sledeći primer člana predsedništva i poslanika Aleksandra Senića i apelovao na Borisa Tadića, koji je takođe istupio iz DS, da što pre donese odluku o učešću na predstojećim izborima i stvaranju nove Demokratske stranke

RAČA - Odbornički klub Demokratske stranke u Rači istupio je u subotu veče iz članstva DS, rekao je predsednik tog kluba Nenad Savković >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i naglasio da takva odluka nije uperena protiv DS već je u korist građana Srbije.

Savković je rekao da je taj odbornicki klub odluku doneo sledeći primer člana predsedništva i poslanika Aleksandra Senića i apelovao na Borisa Tadića, koji je takođe istupio iz DS, da što pre donese odluku o učešću na predstojećim izborima i stvaranju nove Demokratske stranke.

Formiranjem nove Demokratske stranke bila bi, kako je rekao, očuvana ideja DS zbog koje građani glasaju za nju.

"Naš čin nikako nije čin slabih, već jakih u želji da očuvamo našu snagu i da dalje ostvarujemo izborne rezultate kao do sada. Svako od nas je na prethodnim lokalnim izborima ostvario na svom biračkom mestu rezultat bolji od 40 odsto", rekao je Savković.

On je pozvao druge odbornike iz DS da istim činom doprinesu očuvanju izbornih ideja i misije DS.

Odbornički klub DS u Rači ima devet odbornika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Odbornički klub DS u Rači istupio iz članstva demokrata

Izvor: Press, 01.Feb.2014

Savković je Tanjugu rekao da je taj odbornički klub odluku doneo sledeći primer člana predsedništva i poslanika Aleksandra Senića i apelovao na Borisa Tadića, koji je takođe istupio iz DS, da što pre donese odluku o učešću na predstojećim izborima i stvaranju nove Demokratske stranke.. Formiranjem...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.