Izvor: B92, 03.Dec.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Tadić da preuzme odgovornost

Beograd -- Nova Srbija ocenila da je raspisivanje izbora na svim nivoima rešenje za zaustavljanje daljeg propadanja Srbije.

Ta stranka u saopštenju je ocenila da bi predsednik Srbije Boris Tadić, umesto kritika upućenih opoziciji, trebalo da preuzme odgovornost za krah politike "Evropa nema alternativu" i neispunjena obećanja, jer bi to bio moralni čin.

Prema oceni Nove Srbije, Tadićeva izjava da bi Srbija prekinula vezu sa celim svetom i bila u vrlo nesigurnim rukama, ukoliko bi politička struktura koju predvodi izgubila na izborima, odraz je nemoći pred teškom političko-ekonomskom situacijom u zemlji.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.