NS: Optimizam bez lažnih procena

Izvor: RTS, 03.Jan.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Optimizam bez lažnih procena

Optimizam je u politici dozvoljen, ali ne i lažne procene i obećanja o sigurnom i mnogo boljem životu koji nas čeka u ovoj godini, izjavio direktor NS Borislav Borović. Zadatak opozicije donošenje alternativnog ekonomskog programa koji će mobilisati narod.

Direktor Nove Srbije Borislav Borović izjavio je da je optimizam u politici dozvoljen, ali ne i lažne procene i obećanja o sigurnom i mnogo boljem životu koji nas čeka u 2011. godini.

Borović je u pisanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavi ocenio da priča predsednika Srbije Borisa Tadića o rekonstrukciji Vlade Srbije, pa odustajanje od nje, predstavlja "najprovidniji trik".

"Guvernerova obećanja o borbi protiv špekulanata su u sferi crnog humora, jer su bankarski i privredni špekulanti zaradili ogroman novac na merama koje je on donosio", naglasio je Borović.

Prema njegovim rečima, o obećanjima iz kabineta premijera Mirka Cvetkovića ne treba ni govoriti, jer će sve biti suprotno od onoga što su obećali.

Zadatak opozicije je, naveo je Borović, hitno donošenje alternativnog ekonomskog programa, koji će mobilisati narod da u procesu političkog odlučivanja "zbriše" vlast.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.