Mrkonjić: I dalje sam za pomoć Miri Marković, Marku Miloševiću, Mihalju Kertesu...

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: I dalje sam za pomoć Miri Marković, Marku Miloševiću, Mihalju Kertesu...

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas da i dalje smatra da bi država trebalo maksimalno da pomogne Miru Marković, Marka Miloševića, Radomira Markovića, Mihalja Kertesa i Dragoljuba Milanovića.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će i predsednika Srbije Tomoslava Nikolića podsećati na "pet slova M" - Miru Marković, Marka Miloševića, Radomira Markovića, Mihalja Kertesa i Dragoljuba Milanovića kao što je podsećao bivšeg predsednika Borisa Tadića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mrkonjić je za Televiziju B92 kazao da je i dalje na istoj poziciji što se toga tiče.

Mrkonjić je naveo da nije imao priliku da sretne Nikolića posle njegove inauguracije za predsednika Republike, ali da misli da neće biti potrebno da ga podseća.

- Mislim da to neće biti potrebno, jer mi se čini da smo i Tomislav Nikolić i ja tu na istim zadacima, kao i Aleksandar Vučić i Ivica Dačić - rekao je Mrkonjić.

Povezane vesti: Mrkonjić se nada povratku Mire i Marka u Srbiju, za Milanovića kaže da je nepravedno robijao Mrkonjić: Kad god sretnem Tadića pitam ga za Miru i Marka
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mrkonjić: I dalje sam za pomoć Miri i Marku, Kertesu, Milanoviću i Radetu Markoviću

Izvor: Blic, 10.Jan.2013, 05:13

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas da i dalje smatra da bi država trebalo maksimalno da pomogne Miru Marković, Marka Miloševića, Radomira Markovića, Mihalja Kertesa i Dragoljuba Milanovića...Odgovarajući na pitanje novinara da li će i predsednika Tomislava Nikolića podsećati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.