Miodrag Rakić: Nikada nisam nudio DS Vučiću!

Izvor: Kurir, 18.Jan.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Rakić: Nikada nisam nudio DS Vučiću!

On je na Glavnom odboru Demokratske stranke rekao da su mnogi danas govorili ali da niko ništa nije rekao i predložio

NOVI SAD - Glavnom odboru Demokratske stranke obratio se i potpredsednik DS Miodrag Rakić koji je rekao da su mnogi danas govorili ali da niko ništa nije predložio.

"Niko osim Mićunovića ništa nije predložio. I ako neko misli da može Krkobabić da ga spase u Beogradu isto je kao što neko misli da može Pastor da te spase u Vojvodini. E pa ne može ni Pastor ni Krkobabić", rekao je Rakić.

On je rekao da nikada nije nudio DS Vučiću već da je tražio pragmatično rešenje.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tadić: Đilas se bori samo za pare i moć! Đilas: Smenite me ako puknem na izborima!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2014, 09:52

I pored Tadićevih optužbi da je nesposoban da vodi stranku, za Đilasov izveštaj glasala 274 člana GO, dok je 127 bilo protiv..NOVI SAD - Preživeo!..Dragan Đilas ostao je predsednik Demokratske stranke, pošto su za njegov izveštaj o radu kasno sinoć glasala 274 člana Glavnog odbora. Od više...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.