Milica Delević šefica diplomatije?

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Delević šefica diplomatije?

Ako vladu bude formiralča Demokratska stranka, za šeficu diplomatije viđena je Milica Delević. direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije.

Iz izvora bliskih Demokrastkoj stranci (DS) i zapadnih diplomatskih krugova u Beogradu list Danas saznaje da lider demokrata Boris Tadić ozbiljno razmišlja da Milici Delević dodeli resor spoljnih poslova u vladi koju bi vodio.Tadić je izuzetno zadovoljan njenim radom u Kancelariji za evropske integracije, kao i imidžom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji ima u međunarodnim krugovima, pre svega u EU.Milica Delević ima iskustvo poznavanja državne administracije i direktno diplomatije jer je bila pomoćnica ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića u drugoj vladi Vojislava Koštunice.Kako je Danasu rečeno, zapadne diplomate bile bi veoma zadovoljne ukoliko bi sarađivali s Milicom Delević kao ministarkom spoljnih poslova Srbije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.