Marković: Čekamo Tadića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Čekamo Tadića

NOVI SAD -

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da koalicija oko Socijalističke partije Srbije očekuje poziv lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, ali da do sada još nema dogovora o formiranju Vlade.

Još se pravi većina. Razgovori treba da se nastave i nadam se da nema problema, izjavio je za Dnevnik Marković, objašnjavajući šta se dešava od poslednjeg susreta i dogovora lidera DS i Koalicije SPS–PUPS–JS.

"Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čekamo da nas demokrate pozovu jer smo s njima u pregovorima. U međuvremenu, DS treba da završi razgovore s LDP-om, s kojim mi ne pregovaramo", rekao je Marković i dodao da je "mini-koalicija" razgovarala s URS Mlađana Dinkića.

Kako je objasnio, "mini-koalicija" nema ništa protiv toga da u Vladu uđe LDP, da kao uslov važi ono što su već izjavili u vezi s politikom liberala prema Kosovu i Metohiji i RS, ali traže da se u njoj nađe i URS.

Komentarišući poziv lider SNS Aleksandra Vučića, upućen SPS, da započnu razgovore o formiranju nove vlade, Palma kaže da još uvek traju pregovori s DS i za sada se samo s njima vode.

"A ako propadnu, videćemo šta ćemo da radimo", dodao je dodaje lider JS i objasnio da o Vučićevom pozivu još nije razgovarao s prvim čovekom socijalista Ivicom Dačićem.

"Treba da se vidim s Dačićem i razgovaraćemo o tome, ali, ponavljam, još uvek se pregovara s DS", rekao je Marković.

On, međutim, nije odbacio mogućnost da pregovori o vladi dožive fijasko i Srbija opet izađe na izbore.

"Postoji opasnost da se vlada ne formira, a ponovni izlazak građana na izbore je najgore rešenje za zemlju", ocenio je Marković.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Još ništa od vlade, pričamo sa Tadićem

Izvor: S media, 15.Jun.2012, 22:57

"Sutrа-prekosutrа očekujemo poziv lider DS-а Borisа Tаdićа, аli do dаnаs još uvek nemа dogovorа o formirаnju Vlаde. Još se prаvi većinа. Rаzgovori trebа dа se nаstаve i nаdаm se dа nemа problemа", izjаvio je zа „Dnevnik“ lider JS-а Drаgаn Mаrković Pаlmа, objаšnjаvаjući...

Nastavak na S media...

Marković: Čekamo poziv lidera DS-a

Izvor: Akter, 16.Jun.2012

Lider JS Dragan Marković izjavio je da koalicija oko SPS-a očekuje poziv lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, ali da do sada još nema dogovora o formiranju Vlade

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.