Krstić: Tadić neće podneti ostavku na mesto predsednika

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Tadić neće podneti ostavku na mesto predsednika

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić neće podneti ostavku na to mesto, izjavio je danas njegov najbliži saradnik Nebojša Krstić.

- To je apsolutna laž objavljena u medijima. To je jedna kampanja koja je počela u izbornoj noći i sada ide i ta glasina kako će on dati ostavku. Dakle, neće dati ostavku - rekao je Krstić televiziji B92 u emisiji "Utisak nedelje".Na pitanje da li će se Boris Tadić kandidovati za predsednika DS-a, Krstić je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da se "neće kandidovati, jer je on predsednik DS-a". - DS je tako koncipirana da svaki Glavni odbor ima mogućnost da smeni predsednika stranke. Svaki put kada on izađe, podnese izveštaj i na kraju se glasa. Ako se ne bi izglasao njegov izveštaj, on bi praktično pao, što znači da je predsednik DS-a u stalnoj, latentnoj ostavci - objasnio je Krstić.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.