Kraljevo: Tadić obišao klizišta

Izvor: S media, 15.Apr.2011, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Tadić obišao klizišta

Predsednik Srbije Boris Tadić obišao je danas sanirana klizišta na levoj obali reke Ibar i izrazio zadovoljstvo zbog onoga što je učinjeno.

"Ovo je odlično, iznenađen sa, u pozitivnom smislu, onim što je učinjeno, volim kada je ono što je planirano i ostvareno", rekao je Tadić.

"Kraljevo je sada zaštićeno od poplava, a ovim je dobilo i jedno divno šetalište, zbog čega će Kraljevo biti atraktivnije", rekao je predsednik.

Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kraljeva Ljubiša Simović informisao je predsednika Srbije o svemu što je urađeno navodeći pri tome da više nema erozije i da su kuće iznad nasipa bezbedne.

Šansa za susret Obame i Tadića

Tadić i Nikolić - susret bez dogovora!

Tadić: Vojska - činilac razvoja zemlje

Na konstataciju novinara da je maja prošle godine obećao da će jedan deo sredstava od prodaje Telekoma Srbije biti uložen u obnovu ovog klizišta i vodoprivredu i da li će ipak deo tih sredstava biti odovojen za Kraljevo Tadić je rekao:

"Ako austrijski partner ponudi odgovarajuću cenu, onda će doći do prodaje Telekoma. Vlada Srbije je postavila limite i crvene linije ispod kojih se ne može ići. Ako Telekom bude prodat jedan deo sredstava biće uložen u infranstrukturu i druge projekte".

Predsednik je rekao da se mora ulagati u infrastrukturu, jer bez toga nema ni dolaska investitora.

"Građani me pitaju kada ćemo otvarati fabrike. Fabrike ćemo otvarati kada dobijemo investicije, a investitori će doći tek onda kada sigurno budemo išli u Evropsku uniju i kada budemo izgradili infrastrukturu", rekao je Boris Tadić.

On je najavio ulaganje u izgradnju autoputa kroz centralnu Srbiju, navodeći da građani Valjeva, Čačka, Užica i drugih gradova zaslužuju noramalan i bezbedan saobraćaj. Radi se i na projektu za Kraljevo, a radiće se i na projektima koji vode ka Crnoj Gori uključujući put Pojate-Preljine.

"Nema drugog plana ja ne mogu da budem mađioničar, već mogu smo realnim i konkretnim rešenjima da doprinesem poboljšanju života građana. Niko drugi u društvu nema alternativni plan ovom", zaključio je Tadić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.