Koalicija LDP, SDS i LSV predala izbornu listu

Izvor: Blic, 13.Mar.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija LDP, SDS i LSV predala izbornu listu

Koalicija Socijaldemokratske stranke, Liberalno-demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine predala je danas listu kandidata za narodne poslanike, na vanrednim izborima 24. aprila, pod nazivom "Boris Tadić, Čedomir Jovanović - Savez za bolju Srbiju - LDP, LSV, SDS".

To je sedma lista koja je predata Republičkoj izbornoj komisiji, a liste su do sada predali SNS, DS, SPS-JS-ZS, SRS, DS S -Dveri I >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SVM sa koalicionim partnerima.

Listu su ispred LDP-a predali Nenad Milić i Nataša Mićić, a ispred SDS-a Marko Đurišić i Nenad Konstantinović.

Funkcioner SDS-a Marko Đurišić je izjavio novinarima da je ta koalicija predala nešto više od 14.000 potpisa.

Kako je kazao, težak je zadatak pred tom koalicijom koja će dati "'poslednji atom snage, znanje i energiju" da bi ostvarila što bolji izborni rezultat.

“Očekujemo mnogo bolji rezultat nego što smo imali pre dve godine i očekujemo posle izbora promenu vlade”, dodao je Đurišić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija LDP, SDS i LSV predala listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2016

Koalicija Socijaldemokratske stranke, Liberalno-demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine predala je danas listu kandidata za narodne poslanike, na vanrednim izborima 24. aprila, pod nazivom Boris Tadić, Čedomir Jovanović - Savez za bolju Srbiju - LDP, LSV, SDS”...To je sedma lista koja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.