Ko jednom padne, mora da ustane!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko jednom padne, mora da ustane!

Srbija nikada neće odustati od svojih strateških ciljeva, izjavio je danas predsednik Srbije Boris Tadić, precizirajući da misli na borbu za radna mesta, odbranu teritorijalnog integriteta i evropsku perspektivu zemlje.

"Suština je nikada ne odustati", rekao je Tadić i istakao da je, "ako se jednom padne, važno ustati, promeniti kod u mišljenju i ponovo pokušati, ali je suština da nema odustajanja od strateških ciljeva."

Tadić je je sa ministrom ekonomije i regionalnog razvoja Nebojšom Ćirićem i ambasadorkom SAD u Srbiji Meri Vorlik prisustvovao otvaranju jednog od najsavremenijih operativnih i informacionih centara NCR korporacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.