Izvor: S media, 26.Apr.2011, 15:30 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Karađorđevo: Čime će Tadić poslužiti goste
Vojna ustanova Karađorđevo, koja je domaćin trilateralnom sastanku kome prisustvuju čelnici Srbije, Turske i Bosne i Hercegovine, pripremila je za ručak meni na kojem dominiraju jela od ribe i vina Vinarije Kovačević.
Predsedniku Srbije Borisu Tadiću, predsedniku Turske Abdulahu Gulu i članovima Predsedništva BiH Nebojši Radmanoviću, Bakiru Izetbegoviću i Željku Komšiću biće posluženi marinarini file lososa na povrću, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krem od celera i palenta sa pečurkama uz dresing od grožđa, kao i popijeti od smuđa na grilovanom povrću.
Počeo samit Srbije, Turske i BiH u Karađorđevu (FOTO)
Gul: Današnji samit će doprineti rešavanju problema
Uz ribu će biti poslužena ajzberg salata, šeri paradajz, kao i jagode.
Predsednicima će biti posluženo belo vino šardone 2010 Kovačević i crno vino Aurelijus 2009 Kovačević.
(Fonet, Foto: Beta)