Izvor: Blic, 04.Nov.2023, 06:48

KASNO BORIS NA PREGOVORE STIŽE Posle desnice, svađa u drugom opozicionom taboru: Tadić dobio poziv koji je povučen ekspresno, a onda se nizao OBRT ZA OBRTOM

Taman su se malo smirile turbulencije među desničarskim strankama, stiže zamena u drugom opozicionom taboru - takozvanoj proevropskoj opoziciji, i to opet oko toga ko će u koju kolonu. U "glavnoj ulozi" ovog puta je SDS Borisa Tadića, i nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Miki Aleksić, a u samo 24 usledili su žestoki obrti. Prvo je lider SDS javno prihvatio poziv na saradnju pa je, opet javno, dobio "odjavu", uz objašnjenje da se kasno javio i da je lista zaključena. Sve to praćeno je, opet javnim, prelaskom dva člana njegove partije u Aleksićev Narodni pokret Srbije (NPS), sa kojim su unazad danima pregovarali.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.