Jeremić o dresu i DS-u

Izvor: B92, 14.Avg.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić o dresu i DS-u

Beograd -- Vuk Jeremić je rekao da do njega nisu došle informacije o navodnom ultimatumu Dragana Đilasa lideru DS Borisu Tadiću, o kojem pišu pojedini mediji.

"To nije stiglo do mene. Koncentrisan sam na posao koji ću za dve-tri nedelje i formalno preuzeti. To je ozbiljan posao i sve moje snage, energija, koncentrisani su na predstavljanje Srbije u UN", rekao je Jeremić povodom navoda u listu "Kurir" da je Đilas dao Tadiću rok od dve nedelje "da očisti stranku" ili će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je on napustiti.

Jeremić i premijer Srbije Ivica Dačić opovrgli su danas i pisanje pojedinih medija da bi Jeremić, nakon jednogodišnjeg predsedavanja, mogao da postane član Socijalističke partije Srbije.

"Ne znam šta da vam kažem, to nije tačno. Ne znam šta će biti za godinu dana, ali mi nismo razgovarali o tome, a i stranačke situacije me trenutno ne interesuju", rekao je Dačić.

Dačić je podsetio da je i ranije bilo priča o SPS-u i Jeremiću, koji je dodao da "nema nikakve dalje planove". Jeremić je ocenio i da je za žaljenje to što su tokom debate u javnosti o predsedavanju GS UN ponekad propagirani lični, partijski ili neki uski interesi.

"Naneta je šteta ugledu Srbije, oči međunarodne zajednice uprte su sada u nas. Nije istina da menjam stranački dres. U Njujorku nosim dres reprezentacije i nemam nikakve dalje planove, niti sam sa Dačićem razgovarao o tome", poručio je Jeremić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: U Njujorku nosim dres reprezentacije

Izvor: S media, 14.Avg.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić i predsedavajući Generalnom skupštinom UN Vuk Jeremić opovrgli su danas pisanje beogradskih medija da bi Jeremić, nakon jednogodišnjeg predsedavanja, mogao da postane član Socijalističke partije Srbije...Jeremić je ocenio da je za žaljenje način na koji je vođena...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.