Jeremić: Ko radi, taj i greši

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Ko radi, taj i greši

Užice -- Vuk Jeremić kaže da bez dileme jedino lista Izbor za bolji život - Boris Tadić ima znanje i kapacitet da povuče zemlju napred pod teškim ekonomskim okolnostima.

"Potpuno sam uveren da ako nastavimo putem politike koja nas zbližava, a ne udaljava od sveta, putem jasne vizije i usmerenja, samo tako ćemo imati šanse da stvorimo uslove za bolji život građana Srbije", rekao je kandidat DS za poslanika prilikom obilaska Užica.

On je ocenio da nema građanina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji nije svestan da je situacija izuzetno teška, čak mnogo teža nego pre četri godine.

Jeremić je istakao da posebno Užičani ne bi trebalo da imaju dilemu za koga da glasaju na predstojećim izborima, jer su, smatra on, u prethodne četri godine imali dobru i odgovornu lokalnu vlast koju je predvodila Demokratska stranka.

"Nema dileme da su pravljene i neke greške. Ko radi taj i greši, ali u Užicu se dosta radilo i malo manje grešilo nego u drugim mestima", ocenio je Jeremić.

On je danas, u okviru predizborne kampanje, prošetao centrom Užica, razgovarao s građanima i posetio štand DS na gradskom trgu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.