Izvor: Blic, 13.Apr.2023, 16:31

Gašić odgovorio na tvrdnje Borisa Tadića o ubistvu Halabrina i Petru Paniću

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić odgovorio je na tvrdnje koje je nedavno izneo bivši predsednik Srbije Boris Tadić, a odnose se na navode o ubistvu Aleksandra Halabrina kao i o Petru Paniću.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tadić uputio otvoreno pismo Gašiću: Mogli biste da porazgovarate sa nekim stručnim licem o tome što poistovećujete Vas lično i režim sa Srbijom i njenim narodom

Izvor: Danas, 14.Apr.2023, 15:54

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da mu je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić u vezi sa slučajem Petra i Uroša Panića i zaplene automobila lamborgini sa mesta ministra policije odgovorio argumentima i propagandnim rečnikom Srpske napredne stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.