Dvostruki aršini: Opoziciji smeta kada Vučić kaže Pobedićemo ih, a Tadića zaboravili VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 12:20

Dvostruki aršini: Opoziciji smeta kada Vučić kaže "Pobedićemo ih", a Tadića "zaboravili" VIDEO

Maji Stojanović, direktorki Građanskih inicijativa, organizacije koja stoji iza ProGlasa, smeta predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Borisa Tadića ne pominje.

Naime, ona je rekla:

"Mi se sećamo Vučićevih izjava "pobedićemo ih", što je skandalozno da predsednik jedne zemlje priča "pobedićemo ih" unutar te zemlje! Znači, mi imamo ozbiljno stvaranje tog jednog gepa i razlaza kog ova vlast pravi među građanima i stvarno je upitno na koji način može predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da učestvuje na izborima!"

Sa druge strane, kanal "Detektor laži" na društvenoj mreži Iks podseća da im to nije bilo nelegitimno kada je govorio Boris Tadić.

03.02.2010. - Boris Tadić - predsednik Srbije: "POBEDIĆEMO IH!"

07.04.2012. - Boris Tadić - predsednik Srbije: "POBEDIĆEMO IH!"

10.05.2012. - Boris Tadić - predsednik Srbije: "POBEDIĆEMO IH!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.