Đurić: Boris Tadić je lažni demokrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 16:29

Đurić: Boris Tadić je lažni demokrata

Bivši predsednik ne zna gde udara, pa razmišlja o vremenu kada je bio lutka na koncu stranih ambasadora

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić izjavio je danas da je Boris Tadić izjavom da Aleksandar Vučić svoje državničke poslove obavlja sa "lažnim demokratskim legitimitetom" potvrđuje da je bivši predsednik bio i ostao "lažni demokrata", jer mu, kaže, volja većine građana ne znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa.

- Možda Tadić misli da legitimitet predsedniku Srbije ne daju građani, već neko drugi, i tako je možda bilo u vreme dok je on bio na vlasti, ali danas ekskluzivno pravo da biraju nosoce državnih funkcija imaju građani - isti oni čiju izbornu volju Tadić prezire i omalovažava - rekao je Ðurić, a saopštio SNS.

Ðurić u izjavi Tadića naziva "razočaranim diktatorom", jer u njegovo vreme, kaže, nije bilo nijednog slobodnog medija, prava na drugačije mišljenje, pa čak ni prava na mirno političko okupljanje.

Takođe, čitav narod, pa i njegovi politički "prijatelji", su sa sprdnjom govorili o čoveku koji trčkara po stranim ambasadama, ulizujući se kako bi stvorio dobru sliku o sebi, ne razmišljajući pri tome nijednog trenutka da stvori dobru sliku o Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.