Đelić: Tadić ih nije izjednačio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: Tadić ih nije izjednačio

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić izjavio je danas da je izjava lidera DS Borisa Tadića o "bolu dve partije" zbog gubitka lidera bila konstatcija, a ne vrednosni sud".

"To je činjenično stanje, nije vrednosno", odgovorio je Đelić na pitanje novinara TV B92 da li je Tadićevu poruku doživeo kao "simboličko ili tehničko pitanje".

"Naravno, što se tiče DS i mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lično, kao jedan od bivših veoma bliskih saradnika pokojnog premijera Zorana Đinđića, nema nikakve moralne ekvivalentnosti između te dve sad istorijske ličnosti", rekao je vicepremijer.

"Znamo ko je vodio Srbiju u rđavom pravcu, a znamo ko je posle velikih iskušenja i problema naše zemlje bio prvi demokratski premijer, koji je toliko uradio da je osposobi i koji je toliko uradio u obnavljanju demokratije i poboljšanja života naših građana", dodao je Đelić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.