Đelić: DS se neće podeliti, borba Tadića i Đilasa

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2012, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: DS se neće podeliti, borba Tadića i Đilasa

Jasno je da će kandidati za novog lidera Demokratske stranke biti Boris Tadić i Dragan Đilas, uveren je član Glavnog odbora DS-a Božidar Đelić.

Đelić: Možda bude još kandidata za predsednika DS-a  

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Božidar Đelić izjavio je da se DS neće podeliti, ali da je jasno da će kandidati za novog lidera stranke biti Boris Tadić i Dragan Đilas.

Članovi Glavnog odbora i opštinskih odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će predlagati kandidate i možda bude još neki kandidat, osim Tadića i Đilasa, rekao je Đelić u razgovoru za Radio Beograd.

 

Đelić je ocenio da je dobra vest da će DS rešiti interne probleme koje ima na organima stranke i skupštini, na kojoj će se proveriti mandati rukovodstva.

 

Dobro je što će ceo taj proces biti završen pre isteka 100 dana nove Vlade Srbije, rekao je Đelić, što će omogućiti da DS, sa osveženim mandatom rukovodstva i novim programom moderne socijademokratske snage, predstavlja konstrukivnu opoziciju.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.