ĐUKANOVIĆ I TADIĆ ZA JAČANJE SAOBRAĆAJNIH VEZA

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKANOVIĆ I TADIĆ ZA JAČANJE SAOBRAĆAJNIH VEZA

PODGORICA - Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Crne Gore Milo Đukanović istakli su da dve zemlje mogu unaprediti saradnju u saobraćaju. Tadić i Đukanović su podvukli, pre svega zajedničke napore za uključivanje "Koridora 11" u trans-evropsku transportnu

PODGORICA - Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Crne Gore Milo Đukanović istakli su da dve zemlje mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << unaprediti saradnju u saobraćaju. Tadić i Đukanović su podvukli, pre svega zajedničke napore za uključivanje "Koridora 11" u trans-evropsku transportnu mrežu, izgradnji autoputa i modernizaciji železničke pruge Bar-Beograd.

Đukanović i Tadić su značajnim ocenili nedavno potpisivanje i početak primene sporazuma o izručenju državljana okrivljenih za organizovani kriminal i korupciju, saopštila je vlada. Dogovoren je dalji nastavak bilateralne saradnje i "istaknut značaj odgovornog odnosa prema regionalnim inicijativama".

"I ova poseta će unaprediti odnose Crne Gore i Srbije i biti impuls regionalnoj saradnji na putu ka EU", saglasili su se Đukanović i Tadić. Tadić je danas otvorio predstavništvo Privredne komore Srbije u Crnoj Gori i razgovarao sa državnim zvaničnicima.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.