Dejanović: Tadić je najbolji čovek za premijera

Izvor: S media, 23.Maj.2012, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Tadić je najbolji čovek za premijera

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i predsednica aktuelnog saziva Skupštine Srbije Slavica Ðukić Dejanović izjavila je da nema sumnje da je lider Demokratske stranke Boris Tadić najbolji čovek za mesto budućeg premijera Srbije.

"Mislim da je Boris Tadić, što se tiče DS-a, najbolje rešenje za mesto premijera. Tadić je čovek koji nesumnjivo ima izvanrednu komunikaciju sa zvaničnicima, kako regiona, tako i sveta", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ðukić Dejanović za list "Pres".

Inauguracija Nikolića 10. juna

Tadić želi jaku vladu

Tim Džuda o previranjima u DS: "Stranački vukovi nanjušili krv"

Ona je dodala i da Tadić poznaje "dušu problema i političkih dešavanja u Srbiji" i da mu u prilog ide i činjenica da je bio i predsednik države.

"Ako se DS opredeli i odluči da Tadić bude predsednik vlade, mislim da neće pogrešiti", mišljenje je Ðukić Dejanović.

Ona je za "Politiku" rekla da sa DS-om do sada još nije dogovarano o personalnim rešenjima, a da se dogovor vodio o koaliciji, ističući da "nije sporno da je to koalicija koja bi najviše mogla da uradi za Srbiju.

Upitana da li SPS ostaje pri dogovoru koji je sa DS-om postigao između dva izborna kruga, Ðukić Dejanović je kazala da će sigurno o svemu odlučivati stranke, ali da ona lično ne vidi razlog da se taj dogovor menja.

"Ne znam kakve će odluke biti u DS-u i kod nas. Sad tek predstoje pregovori. Naravno da su se okolnosti promenile, sad znamo ko je predsednik, ali nema razloga za promenu. Koncepcijski gledano DS i SPS imaju najviše dodirnih tačaka", rekla je ona.

(Tanjug)

FOTO:Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.