Izvor: Kurir, 29.Mar.2010, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: ODGOVORNOST NA TADIĆU

BEOGRAD, 29. mart 2010. (FoNet) - Predsednik Omladine Demokratske stranke Srbije (DSS) Dragan Daničić poručio danas da Srbija ne bi trebalo da usvaja rezoluciju o Srbrenici prema kojoj se tereti za genocid i upozorio da će, ukoliko se to desi, odgovornost biti na predsedniku Srbije Borisu Tadiću. Daničić je objasnio da bi trebalo osuditi zločince, a ne narod, i napomenuo da Srbija ne bi trebalo da odgovara za ono što nije počinila.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Srebrenica - ne u moje ime"

Izvor: RTS, 30.Mar.2010, 15:37

Omladina DSS-a organizovala ispred Doma Narodne Skupštine akciju "Srebrenica - ne u moje ime", na kojoj je poručila da se ne slaže sa Predlogom deklaracije kojom će se osuditi samo zločini u Srebrenici. ..Akcijom "Srebrenica - ne u moje ime", omladina Demokratske stranke Srbije poručila je ispred...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.