Boris i Čeda: Izađite i glasajte!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris i Čeda: Izađite i glasajte!

Poslednjeg dana kampanje nosioci liste "Savez za bolju Srbiju", Čedomir Jovanović i Boris Tadić, obišli su više lokacija u Beogradu, apelujući na svoje birače da izađu na izbore i glasaju.

Foto: Tanjug/Igor Marinković

Oni su obilazak započeli ispred štanda kod Vukovog spomenika u opštini Zvezdara, a do kraja dana će obići i Palilulu, Zemun, Novi Beograd, Savski venac, Vračar, Voždovac, Rakovicu i Čukaricu.

"Svaki naš birač, svaki naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << simpatizer sa kojim smo razgovarali, mora da nađe vremena i da izađe tog dana da glasa. Ne treba da glasa ni za mene ni za Borisa ni za Čanka ni za naše stranke, nek vodi računa o sebi i svojoj porodici, roditeljima, deci, mestu u kom živi jer očigledno je da ovako više ne može. Druge šanse nam nisu potrebne", rekao je lider LDP.

Predsednici LDP i SDS, zajedno sa aktivistima stranaka, izbornu tišinu će sačekati u Knez Mihailovoj ulici na štandovima ispred nekadašnje kafane "Ruski cara".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.