Boris Tadić se odmara na Visu u Hrvatskoj

Izvor: NaDlanu.com, 11.Avg.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić se odmara na Visu u Hrvatskoj

Bivši predsednik Srbije odabrao je za odmor ostrvo Vis usred Jadrana. Tamo je kod prijatelja, pijucka vino, druži se i opušta baš kako treba.

Hrvatski mediji "zatekli" su na Visu u isto vreme Borisa Tadića i hrvatskog premijera Zorana Milanovića. Srpski i hrvatski političari se nisu sreli. Uostalom, na odmoru su. Opušteno!Zašto Vis? Pa, ko nije bio, to je čarobno ostrvo, sa prijateljski raspoloženim stanovništvom. Okupljalo je uvek umetnike, ljude dobre volje, obične >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i neobične. Meštani su svakoga lepo dočekivali. Nekada, dok je još bio poznat samo kao pevač grupe Idoli, Nebojša Krstić, danas poznatiji kao Tadićev savetnik, godinama je leti boravio na Visu u malom mestu Komiža. S obzirom da je Krstić lekar po profesiji, svakog leta je radio u ambulanti u Komiži. Pa, možda je baš Krle savetovao Tadića - kuda na odmor. Iz ličnog iskustva znam, dobro ga je posavetovao.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.