Boris Tadić otkrio: Đilas je pokušao da me skloni VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 13:09

Boris Tadić otkrio: Đilas je pokušao da me skloni VIDEO

Beograd -- Lider SDS Boris Tadić je otkrio da je pravi razlog zašto se ta stranka nije pridružila koaliciji "Srbija protiv nasilja" za predstojeće izbore Đilasov nalog.

Tadić je naveo da je Dragan Đilas zahtevao da mu se "zabrani javna reč u narednih nekoliko meseci".

"Ono što je bio jedan od zahteva koji su stvarno blasfemični za ulazak naše stranke u tu koaliciju jeste da meni zabrane javnu reč. Pokušao sam da objasnim ljudima sa kojima sam razgovarao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zabrana javne reči povezana sa najmonstruoznijim totalitarnim režimima u svetu. Dakle, totalitarizam nastupa preko zabrane javne reči. To je bio uslov koji je postavio jedan od lidera te koalicije ili lider te koalicije jer on ne zna da se tako nešto ne može uspostaviti. To je Dragan Đilas", rekao je Tadić. Obrazloženje koje je koalicija "Srbija protiv nasilja" kao razlog zbog kojeg SDS-a neće biti na listi, da je Tadić "zakasnio sa izjašnjavanjem", ovaj naziva "naivnim i smešnim opravdanjem" i dodao je da je Miroslav Aleksić tokom tih pregovora u stvari pregovarao o potkupljivanju funkcionera SDS poslaničkim mestima. "Od početka smo prihvatali uslove koji su bili postavljeni za učešće na toj listi", naglasio je Tadić. Kada je u pitanju pokušaj saradnje sa Draganom Đilasom, tvrdi da mu je savest mirna i da je "učinio sve što je mogao". "Prihvatio sam sve normalne okolnosti, nenormalne nisam. Meni je savest potpuno mirna. Ako će neko lagati o prirodi naših pregovora, njemu na čast", naglasio je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić demaskirao Aleksića: Ovako je trstenički hazjajin potkupljivao ljude poslaničkim mestima! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 17.Nov.2023

Tadić je otkrio da je Aleksić u toku pregovora oko ulaska SDS u koaliciju "Srbija protiv nasilja", pregovarao o potkupljivanju funkcionera poslaničkim mestima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.