Boris Tadić RASTURIO Đilasa: Ovo je loš pokušaj prikrivanja vesti O RASPADU SAVEZA ZA SRBIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 21:32

Boris Tadić RASTURIO Đilasa: Ovo je loš pokušaj prikrivanja vesti O RASPADU SAVEZA ZA SRBIJU!

Tadić nema nameru da ulazi u nejasne političke projekte.

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić prokomentarisao je današnje formiranje Udružene opozicije Srbije kao nejasan politički projekat, kojem on, kao predsednik SDS, nema nameru da pristupi.

- Za mene ostaje nejasno o čemu se tu radi, da li je rasformiran SzS, kao i ko formira Udruženu opoziciju, koje su njene funkcije, način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rada... - rekao je Tadić i dodao da misli da je u pitanju "tranzicioni proces sa ciljem da prikrije da se raspao Savez za Srbiju".

Potpuno je nejasno na kojim temama i strateškim ciljevima će raditi udružena opozicija, ocenjuje Tadić.

On je kazao da nema nameru da ulazi u nejasne političke projekte jer, kako je obrazložio, ne želi da doprinosi urušavanju sposobnosti opozicije da izvede i sprovede "politički proces koji bi oborio Vučića sa vlasti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.