Izvor: Blic, 05.Dec.2020, 01:55

BORIS TADIĆ POZITIVAN NA KORONU "Poštujte sve mere zaštite i čuvajte sebe i druge"

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je večeras da je pozitivan na korona virus. On je ovu vest podelio sa korisnicima na društvenoj mreži Tviter.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Tadić pozitivan na koronu

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozitivan je na korona virus...On je tu informaciju objavio na Tviteru..."Dobio sam rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu", naveo je...

Nastavak na Radio 021...

Boris Tadić pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 05.Dec.2020

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši prdsednik Srbije Boris Tadić objavio je da je pozitivan na koronavirus..."Sinoć sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu. Poštujte...

Nastavak na B92...

TADIĆ SE JAVIO IZ BOLNICE Evo u kakvom je stanju predsednik Socijaldemokratske stranke

Izvor: Blic, 05.Dec.2020

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić javio se iz bolnice "Dragiša Mišović" gde je hospitalizovan jer je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.