Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 17:58

BIO JEDAN OD LIDERA "OTPORA", LEGIJA GA TUŽIO ZA KLEVETU" Ko je Slobodan Homen, jedan od osumnjičenih za krađu 43.000 komada državnog ordenja

Slobodan Homen (52), jedan od desetoro osumnjičenih za pljačku 43.000 komada državnog ordenja u Palati "Srbija", bivši je državni sekretar Ministarstva pravde i advokat koji je dugo bio i narodni poslanik kao član DS a kasnije i SDS Borisa Tadića. Bio je jedan od lidera pokreta "Otpor", a zanimljivo Milorad Ulemek Legija, osuđeni za ubistvo premijera Zorana Đinđića, tužio ga je za klevetu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Među osumnjičenima za krađu ordenja i bivši državni sekretar Slobodan Homen

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2024

Jedan od osumnjičenih za krađu ordenja iz palate "Srbija" je Slobodan Homen, bivši državni sekretar Ministarstva pravde i advokat, prenose mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.