Podela paketa penzionerima u borskim selima se privodi kraju, počinje distribucija u gradu

Izvor: Bor030.net, 06.Apr.2020, 16:55

Podela paketa penzionerima u borskim selima se privodi kraju, počinje distribucija u gradu

Većina penzionera sa primanjima manjim od 30.000 dinara, koji žive u borskim selima, dobili su pakete sa najvažnijim životnim namirnicama. Akcija “Briga o starima” se sada nastavlja u gradu gde će najugroženijim penzionerima paketi narednih dana biti sukcesivno dostavljani. Volonteri gradskog Operativnog centra sutra počinju distribuciju paketa na kućne adrese penzionera, najpre u mesnim zajednicama […] The post Podela paketa penzionerima u borskim selima se privodi kraju, počinje distribucija u gradu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Većina penzionera sa juga još čeka na pakete pomoći, podelu počeli Medveđa i Prokuplje

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2020, 08:41

Paketi pomoći sa namirnicama i sredstvima za higijenu za penzionere sa niskim penzijama, ali i za socijalno ugrožene građane, počeli su da se dele i na jugu Srbije, a većina lokalnih samouprava je u postupku njihovih nabavki. Medveđa je već krenula sa distribucijom paketa, Prokuplje počinje danas,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.