POTRESNE PLAKATE U BORU! Otac i sin zajedno skočili sa osmog sprata - poznat termin sahrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 22:28

POTRESNE PLAKATE U BORU! Otac i sin zajedno skočili sa osmog sprata - poznat termin sahrane

Dejan Rajić (37) i njegov otac Miodrag (61) izvršili su samoubistvo skokom sa terase osmog sprata zgrade broj 36 u borskoj Ulici "3. oktobar".

Nezapamćena porodična tragedija desila se u nedelju oko podneva. Svemu je prethodila svađa između oca i sina.

Prvi je skočio Dejan, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a za njim je u smrt krenuo i njegov otac Miodrag.

Na potresnoj plakati kojom se porodica i prijatelji obaveštavaju o vremenu i mestu sahrane, nalaze se fotografije tragično stradalih oca i sina.

Sahrana će se obaviti u utorak, 22. februara u 14.00 časova na Novom groblju u Boru.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VIKAO JE 'AJDE, AKO SMEŠ', A ON: 'HOĆU, URADIĆU TO'" Detalji dvostrukog samoubistva u Boru, sa terase prvo skočio sin, pa za njim i otac!

Izvor: Blic, 21.Feb.2022

Dvostruko samoubistvo koje se dogodilo juče oko podneva potreslo je Bor, ali i celu Srbiju. Nastradali su otac Mile Rajić (61) i sin Dejan Rajić (37) nakon pada sa osmog sprata zgrade u ulici "3.oktobar", koji su na licu mesta preminuli. Komšije za "Blic" kažu da se iz njihovog stana nekoliko minuta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.