DR PREDRAG BALAŠEVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA NA LISTI „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Nov.2023, 06:02

DR PREDRAG BALAŠEVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA NA LISTI „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“

Bor, 22. novembar – Na jučerašnjoj konferenciji za medije Vlaške narodne stranke saopšteno je da će lider te političke opcije, dr Predrag Balašević biti pod brojem 3 na listi koalicije „Zajedno za budućnost i razvoj – koalicija za mir i toleranciju“.
Na istoj listi, samo u daljem redosledu, naći će se još dva kandidata Vlaške narodne stranke.
Kako je istaknuto na konferenciji, ovu jedinstvenu koaliciju sačinjava 13 političkih partija i udruženja građana >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u Srbiji. Očekuje se da će se sigurno preći cenzus i da to znači da će prvi put neko iz jedne vlaške političke organizacije zauzeti mesto u skupštinskim klupama Republike Srbije.
– To je istorijski događaj koji Vlasi u istočnoj Srbiji, ali i celoj zemlji, treba masovno da podrže. Jer, to je i prava prilika da se ova populacija izbori za što bolje mesto u društvu i sačuva svoje tradicionalne vrednosti – rečeno je na konferenciji.
Članak DR PREDRAG BALAŠEVIĆ KANDIDAT ZA NARODNOG POSLANIKA NA LISTI „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.