DINKIĆU, džabe demantuješ „Blic“, Blagoje Spaskovski potpisuje podršku DS

Izvor: MC Bor, 26.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINKIĆU, džabe demantuješ „Blic“, Blagoje Spaskovski potpisuje podršku DS

Bor, 26. april
EKSKLUZIVNO
Autor: M.C.
Nakon što je Medija centar 13. aprila objavio informaciju dnevnika „Blic“ da Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB Bor i predsednik Opštinskog odbora G-17 Bor, kao i odbornik SO Bor, prelazi u DS (što se videlo i iz njegovog podužeg ponašanja) i da mu se, ukoliko ostane ista vlast, sprema mesto ministra rudarstva, usledilo je, dan kasnije, REAGOVANJE >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << URS-a koje prenosimo u celini:
„Povodom teksta „Spaskovski u DS“, objavljenog u jučerašnjem „Blicu“, oglasili su se Ujedinjeni regioni Srbije demantujući ovu vest navodeći da je Blagoje Spaskovski, direktor RTB, i dalje na čelu G-17 plus u Boru i da nema govora o njegovom odlasku iz koalicije. Izvinjavamo se čitaocima, gospodinu Blagoju Spaskovskom i koaliciji URS-a“.
Medija centar Bor došao je do originalne, istinite fotografije na kojoj se vidi da Blagoje Spaskovski, u centru Bora, kod 'Maxija', na štandu DS-a, potpisuje podršku (normalno je da se nije šalio) toj partiji. Ukoliko i ovaj dokument nije tačan, onda neka URS i nas demantuje. Jer, mi smo dugo, dugo upozoravali da je reč o partijskom „prevrtaču“ i još ponečemu izuzetno važnom za Bor i Srbiju (SPS, članska knjižica – nezvanično - br. 2, Socijaldemiokratija, G-17..., a nije nepoznato da je i smipatizer DS-a)... Ukoliko Dinkićev URS ne pređe cenzus i neuklopi se u DS firmu, a pod uslovom da ova opcija ne dobije izbore, pitanje je gde će se zaustaviti ova demokratska politička gromada. Većina naroda u Boru i okolini to već danas zna. Zar su, pitanje je koje se nameće, i ove pretpostavke tako opasne, pa da bi trebalo da se u njih sumnja ili da ih neko eventualno „demantuje“. Zato su i najnoviji TV spotovi sa Spaskovskim i ljudima iz G-17 pomalo smešni, pa i naivni.
Kako im (tim spotovima, i ne samo spotovima) onda verovati?
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.