Boranin uhapšen u parku sa drogom i vagom za precizno merenje

Izvor: Bor030.net, 02.Okt.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boranin uhapšen u parku sa drogom i vagom za precizno merenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. A. (20) iz Bora sa 31,5 grama marihuane i vagom za precizno merenje. Ovaj dvadesetogodišnjak se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija ga je locirala u parku, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Boru, i kod […] The post Boranin uhapšen u parku sa drogom i vagom za precizno merenje appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

HICI UZNEMIRILI GRAĐANE Uhapšen muškarac koji je pucao u vazduh kod Sarajeva

Izvor: Blic, 02.Okt.2019

Pripadnici Sedme policijske uprave sinoć su u 20.15 uhapsili M. K. (67) iz Foče, nastanjenog u Sarajevu, zbog sumnje da je počineo krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.