Boranin uhapšen zbog prodaje droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boranin uhapšen zbog prodaje droge

Policija u Boru uhapsila je B.A. (20) iz tog grada zbog sumnje da je prodavao drogu marihuanu.

Policija je kod osumnjičenog u parku u Boru pronašla dve kesice sa oko 31,5 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boranin uhapšen u parku sa drogom i vagom za precizno merenje

Izvor: Bor030.net, 02.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. A. (20) iz Bora sa 31,5 grama marihuane i vagom za precizno merenje. Ovaj dvadesetogodišnjak se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija ga je locirala u parku, navodi...

Nastavak na Bor030.net...

Prijave protiv trojice muškaraca zbog dilovanja droge

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 09:35

Kragujevac -- Policija u Kragujevcu podnela je krivične prijave protiv trojice muškaraca, kod kojih su pronađene semenke indijske konoplje...Krivične prijave su podnete protiv trojice muškaraca starosti 27, 24 i 22 godine, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.