HAPŠENjE U SOMBORU: Diler droge priveden tužilaštvu

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U SOMBORU: Diler droge priveden tužilaštvu

Policija je prethodno na ulici u ovom gradu kod osumnjičenog pronašla oko 32 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain. D. J. uz krivičnu prijavu privedene u Više javno tužilaštvo u Somboru SOMBORSKA policija uhapsila je D. J. (59) iz Apatina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Prilikom pretresa njegove vikendice pronađeno je više od 1,2 kilograma sasušene marihuane, osam metaka različitog kalibra,162 kilograma duvana u listu i rezanog duvana, mašina za sečenje duvana i digitalna vaga, dok je u blizini pronađen zasad indijske konoplje težine 46,5 kilograma koji je D. J., kako se sumnja, uzgajao. Pročitajte još - MARIHUANA I U STANU: U Babušnici uhapšen diler droge Policija je prethodno na ulici u ovom gradu kod osumnjičenog pronašla oko 32 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain. D. J. uz krivičnu prijavu privedene u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen zbog šverca migranata: Na autu lažne tablice, unutra psihoaktivne tablete

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2019, 11:24

Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su B. S. (24) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, posebni slučajevi falsifikovanja isprave i neovlašćeno držanje opojnih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.