Apel iz Policijske uprave Bor: VEŽITE POJASEVE, NE UZIMAJTE MOBILNE!

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Mar.2024, 16:58

Apel iz Policijske uprave Bor: VEŽITE POJASEVE, NE UZIMAJTE MOBILNE!

Poštovani učesnici u saobraćaju,
Od početka godine na putevima na teritoriji Policijske uprave u Boru u saobraćajnim nezgodama povređeno je 41 lice, dok je nažalost smrtno stradao 1 učesnik u saobraćaju. Većina ovih lica su uglavnom naši sugrađani.
U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor je bila nepropisna brzina. Činjenica je da vam brzina neće uštedeti vreme već će vam, naprotiv, ostaviti manje vremena da reagujete na opasnost na putu.
Policijska uprava u Boru apeluje na učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i da pre svake vožnje, čak i najkraće, obavezno vežu sigurnosni pojas. Prema podacima Uprave saobraćajne policije MUP-a, tokom 2023. godine u R. Srbiji čak 100 osoba je izgubilo...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: Od početka godine najčešći uzrok saobraćajnih nesreća nepropisna brzina

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Mar.2024

PANČEVO – Od početka godine na putevima na teritoriji Policijske uprave u Pančevu, u saobraćajnim nezgodama teško je povređeno 15 lica, a lakše 93 lica, dok je smrtno stradalo šest učesnika u saobraćaju. U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor je bila nepropisna brzina....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.