Izvor: Southeast European Times, 19.Sep.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Bogoljuba Karića podignuta optužnica u Srbiji

19/09/2010

BEOGRAD, Srbija -- Lokalni tužioci podigli su optužnicu protiv odbeglog tajkuna Bogoljuba Karića i 15 drugih osoba, zbog pronevere sredstava operatera mobilne telefonije Mobtela, javili su lokalni mediji u subotu (18. septembar). Među optuženima je brat Bogoljuba Karića Sreten. Obojica su napustili zemlju 2006. godine. Braća Karić su osumnjičena da su prebacila preko 60 miliona evra sa računa Mobtela na račune BK Grupe i na druge privatne račune. (Tanjug, Blic, RTS, B92, AFP - 18/09/10)

Nastavak na Southeast European Times...






Povezane vesti

Sreten Karić nije u bekstvu!

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 16:20

Ako je istina da je optužnica podignuta i protiv Sretena Karića, uz lažno obrazloženje da je on u bekstvu, onda je to skandal koji jasno ukazuje na krajnji cilj onih koji su ovu farsu pripremili. Upravo zbog toga što sud zna gde je Sreten Karić i u kakvom je zdravstvenom stanju nije mu ni određen...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.