Karić: Radna mesta za Novopazarce

Izvor: B92, 28.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Radna mesta za Novopazarce

Novi Pazar -- Nosilac liste "Pokret Snaga Srbije-Bogoljub Karić" posetio je Novi Pazar, gde je istakao da je ''krajnje vreme da vlada Srbije obrati pažnju na Raški okrug''.

''Vlada mora da sa više pažnje prati privredna zbivanja u Novom Pazaru i okolini i na vreme reaguje na svaku poteškoću, kako bi sprečila da onakva privreda kakvu je imao Novi Pazar spadne na ovakve grane'', rekao je Dragomir Karić, u okviru predizborne kampanje ''od vrata do vrata''. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je istakao da veoma dobro zna da su radnici iz drugih krajeva Srbije, pa čak i iz Beograda, do nedavno dolazili u Novi Pazar da rade, jer im je to bilo isplativije od odlaska u inostranstvo.

''Sada, međutim, i Pazarci po ceo dan sede za kafanskim stolovima, jer ni za njih nema posla'', rekao je Karić i obećao da će njegova kompanija u Belorusiji u toj zemlji, Rusiji i Ukrajini otvoriti bar 200 radnih mesta u kojima će biti zaposleni građani iz Novog Pazara.

''Sa novcem koji tamo budete zaradili možete po povratku da ovde otvorite vaša mala i srednja preduzeća i zaposlite celu svoju porodicu'', rekao je Karić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.