KARIĆ OSTAJE BEZ IMOVINE U CG?

Izvor: Kurir, 29.Avg.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ OSTAJE BEZ IMOVINE U CG?

BEOGRAD - Bogoljub Karić mogao bi uskoro da ostane bez imovine u Crnoj Gori, pišu podgorički mediji!

Navodi se da će Ministarstvo pravde Srbije zatražiti da se imovina braće Karić u Crnoj Gori privremeno oduzme do okončanja sudskog postupka, koji uskoro treba da počne.

Prema pisanju crnogorske štampe, Karići su pre osam godina u Herceg Novom, tačnije na Savini, kupili plac veličine 6.000 kvadratnih metara i drugi veličine oko 1.000 kvadrata kraj Šetališta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pet Danica.

Mediji ističu kako se očekuje da Ministarstvo pravde Srbije i pismenim putem obavesti nadležne u Crnoj Gori da se sprovede odluka o zamrzavanju njihove imovine.

S druge strane, gradonačelnik Herceg Novog Dejan Mandić rekao je da ta opština dosad nije dobila nikakav zahtev o zapleni imovine porodice Karić.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Karići dobijaju novac od prodaje Aeroinženjeringa?

Izvor: Danas, 29.Avg.2010

Agencija za privatizaciju, kao stečajni upravnik kompanije Aeroinženjering u ranijem vlasništvu porodice Karić, oglasila je pre tri dana prodaju imovine te kompanije, kako bi se namirili dugovi poveriocima. Tako će se 28. septembra na prodaji naći Aeroinženjeringova zgrada na Novom Beogradu, veličine...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.