Dragan Marković Palma: Bogoljuba Karića treba vratiti u Srbiju

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma: Bogoljuba Karića treba vratiti u Srbiju

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, izjavio je u Rimu da je, predsednik BK grupe Bogoljub Karić nepravedno isteran iz Srbije i traba ga vratiti najkasnije u ovoj godini.

- Lično ću se založiti da se vrati najdalje u novembru ove godine - rekao je Marković, sinoćnim članovima privredno političke delegacije od 120 ljudi koje predvodi u Rimu, predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << diplomatsko konzularnog predstavništa Srbije u Rimu, prestavnika SIEPE i Kompanije "Nort karton" iz Rusije.

Marković je dodao da je Karić patriota i da je u tom duhu, i duhu patrijahalnog vaspitanja, vaspitao porodicu. Takođe je istakao da je Karić doneo mnogo novca Beogradu i Srbiji, a da je nedužan isteran.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast vraća Bogoljuba Karića u Srbiju jer je "nevin" i "patriota"

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2013

Predsednik BK grupe Bogoljub Karić nepravdeno je isteran iz Srbije i treba ga vratiti najkasnije u ovoj godini, rekao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Palma: Bogoljuba Karića treba vratiti u Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2013

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, izjavio je u Rimu da je, predsednik BK grupe Bogoljub Karić nepravedno isteran iz Srbije i traba ga vratiti najkasnije u ovoj godini. .."Lično ću se založiti da se vrati najdalje u novembru ove godine", rekao je Marković,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.