Izvor: Press, 02.Avg.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽULIJA STIGLA Z BEOGRAD DA SNIMA FILM O KARIĆIMA! Evo koga će ona da glumi

Čim se Džulija Roberts pojavila u Srbiji počele su spekulacije da li će glumica dogovoriti neki posao u našoj zemlji, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je niko drugi do Bogoljub Karić.
Foto: Printscreen youtube
Producent Simon De Karić priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je već jedna uloga za nju spremna.
- Bogoljub je želeo da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu „Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome - rekao je Simon i dodao:
- Planirao je da joj ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge. Nju smo uvek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.