DOBAR LOŠ KARIĆ

Izvor: Kurir, 26.Sep.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR LOŠ KARIĆ

Pozitivne osobine: Milanka Karić, supruga - Moj Bogoljub ima poseban dar da u svakom trenutku vidi šansu za dobar posao. Naročito ga inspiriše mogućnost da zaposli ljude, tako da u ovom trenutku, kao savetnik jedne američke kompanije, rukovodi poslovima vrednim 12 milijardi

Pozitivne osobine:

Milanka Karić, supruga


- Moj Bogoljub ima poseban dar da u svakom trenutku vidi šansu za dobar posao. Naročito ga inspiriše mogućnost da zaposli ljude, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako da u ovom trenutku, kao savetnik jedne američke kompanije, rukovodi poslovima vrednim 12 milijardi dolara, na kojima je angažovano 28.000 radnika.

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS

- Bogoljuba Karića sam video dva puta u životu, tako da ne znam mnogo o njemu. Znam samo da ima ogromnu energiju.

Danica Drašković, supruga lidera SPO

- Bogoljub je dobar čovek, pouzdan prijatelj, dobar privrednik i naivan političar. Liberalan, tolerantan, nacionalno neopterećen. Nikome nije naneo nikakvo zlo, a mnogima je pomogao, zato ga i progone.

Velimir Ilić, lider NS

- Da nije napravio dobre poslove, ne bi bio to što jeste i ne bi stvorio sve što je stvorio.

Željko Ivanji, poslanik G17 plus

- Ne mislim ništa pozitivno, imajući u vidu da sam se likom i delom Bogoljuba Karića bavio od 2004. do 2006. godine. Dakle, dobro poznajem njegov lik i delo.

Vjerica Radeta, poslanica SRS

- Pošto se hvalio da proizvodi najbolju salatu, dobro je što će recept koristiti, kako se čuje, i u nekoj narednoj kampanji, nadam se sa istim uspehom.

Konstantin Samofalov, poslanik DS

- Stvorio je porodicu čiji članovi brinu jedni o drugima. To poštujem jer verujem da je porodica najvažnija.

Miroslav Petković, potpredsednik DSS

- O Bogoljubu Kariću nemam ništa pozitivno da kažem. To treba da kaže srpsko pravosuđe, o njegovom poslovanju, njegovim firmama i malverzacijama koje je sprovodio.

Negativne osobine:

Milanka Karić, supruga


- Njegova tvrdoglavost, da po cenu svog života ostane patriota. Državi je više nego jednom nudio mogućnost da na projektima na kojima sada radi uposli srpska preduzeća i tako oživi posrnulu domaću privredu, ali ga oni uporno odbijaju i pri tom još žešće proganjaju.

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS

- Ponavljam, ne poznajem ga dovoljno dobro da bih mislio nešto loše o njemu.

Danica Drašković, supruga lidera SPO

- Nije mrzeo Albance, Hrvate, Slovence, Crnogorce, Amerikance i Evropu koliko je bilo propisano državnom politikom i nije huškao na rat. Najveća mana mu je ipak sukob s Miškovićem, gospodarom Srbije, zbog čega je sada u izgnanstvu.

Velimir Ilić, lider NS

- Propustio je da kaže kome je šta dao za usluge koje su mu učinili i ko ga od njih sada proganja, a ko ga ne proganja. Očekivao sam da će se oglasiti i da će se konačno saznati prava istina, jer danas niko ništa ne može da uradi sam, bez podrške određenih državnih institucija.

Željko Ivanji, poslanik G17 plus

- Pošto sam već rekao da dobro poznajem njegov lik i delo, mislim sve negativno o njemu.

Vjerica Radeta, poslanica SRS

- Nije pokušao da sa državom već jednom raščisti račune.

Konstantin Samofalov, poslanik DS

- Trebalo bi da se vrati u zemlju i suoči s optužnicom. Time bi pokazao da poštuje Srbiju i njen pravosudni sistem.

Miroslav Petković, potpredsednik DSS

- Ne bih voleo da se moja deca druže s njegovom decom.

Novica Popović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.