Čarolija počinje: Mlada otkrila kakva je atmosfera u domu Karića pred večerašnju svadbu (foto)

Izvor: Svet, 31.Dec.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarolija počinje: Mlada otkrila kakva je atmosfera u domu Karića pred večerašnju svadbu (foto)

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića, udaće se u novogodišnjoj noći za verenika Nikolu Stoilkovića.
Sve je spremno za sutrašnju svadbu: Posle 11 godina Bogoljub Karić stigao u Beograd! (foto/video)
Mlada pred venčanje nema tremu, a na društvenim mrežama obratila se i svojim pratiocima i otkrila kakva je atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pred večerašnju ludu žurku.
“Ja odmaram… Drugi se spremaju… Čarolija je već počela sa njihovim jučerašnjim dolaskom… Slušam muziku odmaram. Lagano posle na spremanje i na slavlje veka! Naša porodica je presrećna! Svi na okupu! Ne mogu da verujem! Pošto ne znam da li ću kasnije pisati… SREĆNA VAM NOVA GODINA! Radost i ljubav da vas prate u životu! 2017. neka bude puna ostvarenih želja! Takva je energija prosto… Magična! Kiss za sve”, napisala je Danica na Instagramu.

Фотографија корисника Dana Karic (@danakaric) дана 31. Дец 2016. у 6:14 PST


Venčanje će biti organizovano u popularnom beogradskom restoranu, a kao specijalni gosti nastupiće Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.